Oinarrizko olioa 50ml - Hurritza
Izen botanikoa: corylus avellana
Jatorria: hurritza Europa eta Asia kontinenteko toki guztietan eta haratago ere lantzen da. Intxaurra lortzeko lantzen da batez ere, baina Britainia Handian eta Europan nekazaritza-lurretako hesi gisa ere erabili izan da ehunka urtez. Gure hur-olioa Turkian egiten da, munduko hur-ekoizle handienean.
Hur-olioa berez helburu anitzeko olioa da. Antioxidatzaile eta mineral indartsuak ditu, azala kaltetua eta lehorra dutenentzat onuragarriak izan daitezkeenak. Edertasun-kosmetikoetan osagai ezaguna da, zimurrak murrizten eta goiztiar zahartzea eragozten duela uste baita. Aromaterapiarako, masaje-olioetarako, hidratatzaileetarako eta ilea zaintzeko olio garraiatzaile gisa erabiltzen da sarritan.
Kolorea eta usaina: kolore hori zurbila, usain leunarekin
Testura: fina eta leuna
Mundu osotik ekarria, hur-olio hau Turkiatik lortzen da eta hotzean prentsatutako erauzketa-metodo baten bidez egiten da.
IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergen Declarations: Allergen Declarations
Envíos
Envío gratis a España peninsular y Baleares en pedidos desde 55 €. Preparamos tu pedido en 1 o 2 días laborables y lo recibirás normalmente en 2 a 5 días laborables (España peninsular y Baleares). Consulta los plazos y destinos en nuestra política de envíos.
Devoluciones
Dispones de 14 días naturales desde la recepción para desistir de tu compra. Te explicamos cómo hacerlo en nuestra política de devoluciones.