Oinarrizko olioa - 1L - Arrantza
Izen botanikoa: Prunus Persica
Jatorria: gure mertxika-hazi olioa neurri handi batean Espainian ekoizten da, batez ere mediterranear eremuko tokietan.
Hotzean prentsatzeko metodoaren bidez lortzen da, mertxika-fruituaren hezurra (hazia) prentsa hidrauliko batekin birrinduz.
Mertxika-hazi olioa larruazaleko narritadurak baretzeko erabil daiteke, larruazalaren gainazala leun mantenduz.
Askotan osagai gisa erabiltzen da krema kosmetikoetan, masaje-olioetan, esfoliatzaileetan, etab.
Bere bitaminek eta azido osasungarriek larruazalari hezetasuna mantentzen laguntzen diote eta larruazala tonifikatzean eta irmo mantentzean lagundu dezakete.
Kolorea eta usaina: kolore urre-kolore argia du eta usain aromatiko delikatua. Ehundura: ehundura arineko olioa
Iraupena: urte 1 Gure mertxika-oinarri olioa arretaz hautatzen da, gehienetan ez da iturri primarioetatik erosten, haren purutasuna probatzen da eta kalitatea kontrolatzeko estandar zorrotzak betetzen ditu.
Mundu osotik ekarria, mertxika-muin olio hau Espainiatik lortzen da eta hotzean prentsatutako erauzketaren bidez egiten da.
IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergen Declarations: Allergen Declarations
Envíos
Envío gratis a España peninsular y Baleares en pedidos desde 55 €. Preparamos tu pedido en 1 o 2 días laborables y lo recibirás normalmente en 2 a 5 días laborables (España peninsular y Baleares). Consulta los plazos y destinos en nuestra política de envíos.
Devoluciones
Dispones de 14 días naturales desde la recepción para desistir de tu compra. Te explicamos cómo hacerlo en nuestra política de devoluciones.