Olio basea 100ml - Koltza
Izen botanikoa: Brassica Campestris
Jatorria: gure koltza-olioa Frantziako ondoko eskualdeetatik datorren arren, uste da koltza Kanadan sartu zela lehen aldiz Poloniatik gerra garaian, eta etxeko erabilera askotarako baliatu zela. Gaur egun masiboki ekoizten da mundu osoan, eta elikagaien eta kosmetikoen industria askok erabiltzen dute.
Koltza-olioak bitamina eta antioxidatzaile ugari ditu eta propietate birsortzaileak sustatzen ditu. Masaje-tratamenduetarako erabiltzen denean, bakarrik edo beste olio batzuekin konbinatuta erabil daiteke. Koltza-olioak, bere propietate hidratatzaileei esker, ilearen eta larruazalaren egoera hobetzen ere lagun dezake.
Kolorea eta usaina: kolore urre-kolore zurbila, usainik gabea
Testura: testura arina
Mundu osotik ekarria, koltza-olio base hau Frantzian lortzen da eta disolbatzaile bidezko erauzketaren bidez egiten da.
IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergen Declarations: Allergen Declarations
Envíos
Envío gratis a España peninsular y Baleares en pedidos desde 55 €. Preparamos tu pedido en 1 o 2 días laborables y lo recibirás normalmente en 2 a 5 días laborables (España peninsular y Baleares). Consulta los plazos y destinos en nuestra política de envíos.
Devoluciones
Dispones de 14 días naturales desde la recepción para desistir de tu compra. Te explicamos cómo hacerlo en nuestra política de devoluciones.