Oinarrizko olioa 100ml - Hurritza
Izen botanikoa: corylus avellana
Jatorria: hurritza Europa eta Asiako kontinente osoan eta haratago ere landatzen da. Batez ere intxaurragatik landatzen da, baina Britainia Handian eta Europan ere erabili izan da nekazaritza-lurretako hesi gisa ehunka urtez. Gure hur-olioa Turkian egiten da, munduko hur-ekoizle handienean.
Hur-olioa bera erabilera anitzeko olioa da. Antioxidatzaile eta mineral indartsuak ditu, azala kaltetua eta lehorra dutenentzat onuragarriak izan daitezkeenak. Edertasun-kosmetikoetako osagai ezaguna da, zimurrak murrizten eta zahartze goiztiarra prebenitzen laguntzen duela uste baita. Askotan aromaterapiarako, masaje-olioetarako, hidratatzaileetarako eta ilea zaintzeko olio eramaile gisa erabiltzen da.
Kolorea eta usaina: kolore hori zurbila, usain leunarekin
Testura: fina eta leuna
Mundu osotik ekarria, hur-olio hau Turkiatik lortzen da eta hotzean prentsatutako erauzketa-metodo baten bidez egiten da.
IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergen Declarations: Allergen Declarations
Envíos
Envío gratis a España peninsular y Baleares en pedidos desde 55 €. Preparamos tu pedido en 1 o 2 días laborables y lo recibirás normalmente en 2 a 5 días laborables (España peninsular y Baleares). Consulta los plazos y destinos en nuestra política de envíos.
Devoluciones
Dispones de 14 días naturales desde la recepción para desistir de tu compra. Te explicamos cómo hacerlo en nuestra política de devoluciones.